Volwassenen

Volwassenen kunnen bij mij prima gitaar en/of basgitaar leren spelen. Je hoeft geen noten te lezen, want ik werk met tabulatuur. Dat is een soort beeldschrift wat heel makkelijk te lezen is.

Dus………….. Schroom niet. Ik krijg ze zelfs van een jaartje of 60 nog op les. Je bent nooit te oud om te ……………!!!

        Groeps-beginners cursus voor volwassenen

Heb je altijd al gitaar willen spelen, maar geen tijd of gelegenheid hebben gehad, is dit een leuke manier om kennis te maken met het gitaarspelen.

De beginners cursus bestaat uit vijf groepslessen van een uur en laat je op een leuke ongedwongen manier kennis maken met de gitaar. Ook hier werk ik met ’tabulatuur’ (zie boven). In een groepje van maximaal zes cursisten kun je genoeg leren om na vijf lessen al een eerste basis van het gitaar spelen te beheersen. Dan kom je er ook achter hoe leuk gitaar spelen eigenlijk is.

Het enige wat je nodig hebt is een gitaar. Bij de Lidl kan je tegenwoordig al een prima Spaanse gitaar krijgen voor rond de €30,-, dus voor die kosten hoef je het ook niet te laten.

Mocht je na de afsluiting van de beginnerscursus de smaak helemaal te pakken hebben, kan je je ook inschrijven voor de vervolgcursus van opnieuw vijf lessen. Daarna zou je, ook bij mij privélessen kunnen nemen, al of niet met een medecursist die je bijvoorbeeld bij één van de cursussen hebt leren kennen…………

                                        Inschrijven 

kan je via het contactformulier doen. Je geeft je naam, telefoonnummer en leeftijd op en de beginners of de vervolgcursus. Je krijgt dan via de email de verdere details over het adres en hoe je de betaling kan doen, of je belt me even:06 22603686

Voor de beginnerscursus kan je je inschrijven tot 1 September 2022. De cursus start op maandagavond 12 september 2022 om 20.30u op de locatie Huizen gevolgd op de 4 maandagen daarna. (Feestdagen niet meegerekend)

Op de locatie Hilversum start de beginnerscursus op donderdag 15 september 2022 om 20.30u gevolgd op de 4 donderdagen daarna. (Feestdagen niet meegerekend)

Voor de vervolgcursus kan je je na de beginners cursus inschrijven.

                                            Kosten

De beginnerscursus kost inclusief cursusmateriaal €99,                                                                De vervolgcursus kost inclusief cursusmateriaal €119,-